mandag 24. februar 2014

Mye "vær" på Jæren

Forrige uke startet med sol her på Jæren, så da ble det rett og slett en (helt frivillig) sykkeltur, ute.
Jeg merket at det var lenge siden, både det med solen som glimtet til, og en sykkeltur ute på en ordentlig sykkel. Så det håper jeg snart kan gjentas, for det var så deilig med litt frisk (og varm) luft i kinnene...

Det ble visst ingen slyngetrening forrige uke, eller lufting av rulleskiene mine. Jaja, får håpe på bedre vær (aka. mindre vind) denne uken da selv om starten på uke 9 er heller dårlig...

Uke. 8
Mandag: sykkeltur 2mil (19,67km) + kveldstur (BigHorn)
Tirsdag: morgentur + styrketrening m/mor
Onsdag: morgentur (treningsfri)
Torsdag: formiddagstur + 20min sykling & 20min løping (4x4min) m/mor
Fredag: morgentur + styrketrening
Lørdag: morgentur + spinning 20min & løping 20min (4x4min)

Søndag: formiddagstur m/Geir + styrketrening

Søndager er hellige dager sammen med Geir (som regel), og da hender det ofte at vi kjører oss en liten (lang)tur, eller går, eller sykler. 
Denne søndagen kjørte vi langs med sjøkysten, og med oss i baksetet hadde vi også kameraene våres. Det er jammen meg mye "vær" for tiden altså...


"My man" <3


8 kommentarer:

 1. Ååååååååååå (fortsettes vidare i eit par minutter - sånn høyrdest det ut då eg så på bildene dine!)

  HERLEGE bilder!
  Altså nå skjønner eg at eg har abstinenser etter havet. Sukk.

  Synst det er heilt herleg med store bølger og vind som røsker i håret. Men du verden det må ha blåst skikkeleg altså! Når ein ser korleis skumtoppane på dei siste bildene berre blir blåst bort! Og det var støre bølger altså!

  Ein dag skal eg koma meg til Jæren. Der hadde eg stortrivast, heilt sikkert!
  Eg kjenner jo korleis "sjela mi opnar seg" ved synet av havet og stranda her på bildene :)
  (Ja nå ser eg at det er små fjell i bakgrunnen på det eine bildet, betyr det at det ikkje er Jæren lenger, for der er det vel heilt flatt? Herregud, eg er så dårleg kjent på den kanten av landet altså).

  Fine bilder med fint landskap og fine mennesker :)

  SvarSlett
 2. Såå hyggelig kommentar fra deg Imke! Tusen takk for det :D
  Ja, det blåser ganske heftig (!) her på Jæren nå for tiden (eh, jeg mener de siste ukene/månedene... ;p) Og hva passer vel bedre da, enn å reise ut på en aldri så liten foto-tur? Særlig siden jeg må teste ut kameraet mitt, for å "bli venn" med det :)

  Ja, kom deg til Jæren du. Det er (når jeg bare reflekterer over det selv) faktisk ganske fantastisk natur her, spesielt ved strendene... Dét er rekreasjon, det! :)

  Jeg merker at "alle" tror at det kun er flatt her på Jæren (de fjellene er noen "småfjell" ikke langt ifra Sola/Hellebergstranden), mens jeg personlig IKKE føler at det er særlig flatt her. Det er nok fordi all vinden vi har her, får meg til å føle at det ikke er det, haha...
  Men ja, det er nok relativt flatt her ("Flate Jæren") iforhold til mange andre steder i landet ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg ønsker meg også eit ordentleg kamera (igjen, sidan det siste tok kvelden for mange år sida), det er så moro å vera på tur da, og ein ser jo ting og landskapet rundt seg på ein heilt annan måte.

   Eg har jo sjølv vakse opp ved kysten (og der var det HEILT FLATT), og med masse masse vind.
   Og hadde eg valget nå mellom f.eks ein sykkeltur i motvind eller opp ein bakke, så ville eg alltid valgt motbakke. Det er noko med vinden som røsker i ein på ein heilt annan måte enn når det er litt bratt.

   Dei "småfjella" såg fine ut, dei, og bratt nok.
   Eg trur på mange måtar at landskapet på Jæren hadde passa meg heilt fint!
   Spesielt samanlikna med f.eks. Østfold, der det berre går litt opp og ned liksom, og så er det så frykteleg mykje skog som hindrar for utsikta.
   Mens Jæren ja, der hadde eg likt meg.

   Nyt det fine landskapet og slå deg laus med kameraet ditt, eg er i alle fall stor fan av bildene dine! ;)

   Slett
  2. Jeg hadde også valgt motbakke fremfor vinden, ja. (Den er liksom litt sånn "irriterende", hvis du skjønner?) Men det er fordi jeg da heller hadde kunnet unngått å sykle de stedene med for mye bakker, hehe... *latskapen lenge leve* liksom ;)
   Men seriøst, så er jeg ganske så lei den vinden nå. Nå synes jeg at det snart kan være nok for en stund.. ;)

   Ja, Jæren ER er fint sted, ikke noe tvil om det. Så det er "bare" å ta seg en tur! :)
   Husk (nytt) kamera da! ;D

   Tusen takk, det skal jeg huske på. Så kan jeg bare fortsette å ta "jærske bilder", for din del! :)

   Slett
 3. Sååååå kjempe fine bilder Guro :) Også så gøy det er å dra på fototur. Det hender det at jeg og kjæresten gjør også, og det blir alltid vellykket :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Terese! :)
   Ja, det er veldig gøy! Spesielt fordi vi da er to som har samme interessen for en ting, for da har vi jo noe som er litt "felles" som vi kan snakke om, og jeg kan lære mer av mannen (som "merkelig nok" har mer forståelse for det tekniske på kamerafronten, hehe...)

   Slett
 4. Mange sier til meg at jeg må reise mere i eget land. Jeg skylder alltid på aaaltfor høyt prisnivå, og det er jo et faktum og, jeg kan leve en måned i mange asiatiske land for summen jeg kan leve en uke for i Norge. Men den norske naturen, den finnes det bare en av. Nydelige bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, norsk natur er helt fantastisk (når en bare husker på å SE på den)! Men du har helt rett, det er mye dyrere å feriere i Norge enn mange andre land.
   Da passer det jo fint at vi faktisk kan velge litt av begge deler, bare på forskjellige ferier! ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!