onsdag 21. august 2013

Jeg - en fotoblogger?

Som min kjære mann så fint sa det i går "Bloggen din er visst nesten blitt en ren fotoblogg nå" (...)
Hmm, jeg må innrømme at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal forholde meg til det. (Ikke at han sa dét altså, men at det er en fotoblogg)

Ja, det har visst blitt (litt) mye foto i det siste og litt lite (meningsfull) tekst, men det kommer av én enkelt grunn: nemlig at jeg har vært så mye ute på forskjellige turer i det siste, at det da for min del faller seg helt naturlig å vise frem mye bilder her, istedet for mye tekst.
På den måten blir det også mer moro for meg når jeg er ute og tar bilder, fordi jeg vet at jeg kan vise dem frem til andre også!

Egentlig så syns jeg personlig, at det er mye mer interessant å se masse bilder fra steder som andre har vært, enn å lese en hel litteratur-tekst om ett eller annet kjedelig tema. Men det er kanskje fordi jeg ikke liker å ta alt så veldig dønn seriøst, med analysering av hver minste detalj. Ja, på min blogg altså.
For all del, jeg mener ikke å si noe negativt om dere andre som liker å tenke på alle detaljene rundt et løp f.eks (for de som driver med sånn seriøs konkurranseidrett, så kan jeg godt forstå hvorfor de gjør denne analyseringen), men det er ikke det min blogg handler om. Ihvertfall ikke per dags dato :)

Så, per dags dato, så vil det heller ikke følge noe fast mønster om hva jeg blogger om. Eller hvor mye/lite bilder som blir vist her. Jeg bare tar det litt sånn på gefühlen, jeg! :)

Så, da var dét ute av verden. Nå gjenstår bare det som jeg glemte litt ut i starten på uken. Nemlig den gode, gamle ukesoppdateringen;

Trening Uke.33:
-Mandag: morgentur + styrke på overkropp
-Tirsdag: morgentur + sykkel; 31min & jogging; 10min
-Onsdag: "Eiganesturen" m/mor (52hverdagsturer)
-Torsdag: morgentur + styrke på bein og skuldre
-Fredag: morgentur + styrke på overkropp m/mor
-Lørdag: morgentur + jogging m/Geir (på sykkel) ; 5,63km          

-Søndag: kvelds(gå)tur m/Geir

3 kommentarer:

 1. Bilder eller tekst - liker det du kommer med:)
  Du er OVER MIDDELS aktiv altså!! :))
  Keep It Up, girl!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du setter pris på mine merkelige krumspring her inne, Janne! ;D
   Jeg fortsetter jeg vettu, don´t you worry ;p

   Slett
 2. Det er deg og ditt liv bloggen handler om, skulle ønske jeg selv hadde maange flere fine bilder å vise frem og!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!