fredag 28. november 2014

Uke.12 på gullsmedskole - julemarked

Denne uken har gått med til ferdig-stillelse og klargjøring av alt som vi skal selge på julemarkedet vårt denne helgen. Dét og gjøre klart for å ta imot gjester som kommer for å se hos oss (type vasking, rydding osv). Så denne uken har vært litt ... rotete?

Jeg har laget denne saltskjeen som er på bildet under her, som skal selges sammen med et saltkar laget av de på trebåtbygger-linjen som også er på Plusskolen. 
En aldri så liten gavepakke til noen som ønsker å kjøpe det (salt, saltskje i sølv og et saltkar), til seg selv eller som en julegave til andre.Jeg legger ved litt bilder fra de siste forbereldesene vi har hatt her på skolen, så dere får se hvordan det ser ut her. For de som kommer kan dere se hva dere kommer til å få oppleve, og for de som ikke har anledning til å komme, får se hva dere dessverre går glipp av. (Vi har foressten oppe i elev-butikken de neste helgene, så det er fortsatt mulighet for å få kjøpt noe elev-arbeider.)

Ikke helt orden i kaoset enda...


Juletrepynting

Inngangen

Gullsmed-benk 
Nesten ferdig med utstillingen

Klart!
Vi har også kafeteria

Skomaker-arbeid

Mye i skinn


Trebåtbyggerene er på plass!

Det er altså alle gullsmed-elevene som stiller ut sine arbeid for salg her denne helgen. I tillegg til masse fint som også trebåtbygger-elevene har laget, og de som går på skomaker-linjen. Så her er det mye fint og forskjellig å få tak i!

Vi har åpent 12-18 på lørdag og 12-16 på søndag. Velkommen skal dere være :)

2 kommentarer:

 1. Hei:) Nå er det veldig lenge siden jeg har vært her og lest og sett... Veldig mye fint du har laget, og det ser ut som du trives veldig godt både på skolen og i Fredrikstad. Kjedelig at syklene deres ble stjålet da.
  Ha en god helg og lykke til med julemarkedet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Terese :)
   Ja, kjedelig at syklene våre ikke skal få stå i fred, når de er inne i en garasje óg låst fast i hverandre...

   Tusen takk, ha en fin helg du også :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!