søndag 3. januar 2016

Julen min 2015

Hei, og riktig godt nytt år til dere alle sammen! 

Nå har jeg fått hatt en veldig koselig jul sammen med familien min hjemme på Jæren, og jeg har feiret nyttår med min kjære her i Fredrikstad. Jeg har spist (altfor) mye god mat, og jeg har forsøkt å være flink på treningsfronten i juleferien også. Jeg har gitt bort nesten bare hjemmelagede julegaver i år, og jeg troor at de ble godt mottatt av alle sammen! :) 
Julegavene kommer nok i et eget innlegg senere, så nå får dere bilder fra julen min og noen snø-bilder fra Fredrikstad til slutt. Enjoy! 

Siste førjulshopping med mor <3
Pepperkakebyen i Stavanger

Mmm, det luktet godt pepperkaker! 
En egen rosenkål-stang!
Pyntet juletreet lille julaften

Ribbe er et must på jul!
Hestesko-is til dessert
"Engle-lapskaus" som er laget helt fra bunnen av min mor 
Besøkte Obrestad Havn den ene dagen (mye vind hele ferien!) 
Landlige omgivelser å løpe i

Så var vi i Fredrikstad, og disse bildene er tatt i dag (3.januar). Vi har fått litt snø her, så da måtte jeg ut og ta noen bilder for å vise mor, hihi... :)

Mot Gamlebyen
Isegran, der de spilte inn "Anno"
Mot byen
Mot Kråkerøy
Alle svaneungene har nå blitt store
Vi har fått egen isbane på Værste
Torget
Juledekorasjoner
Mer julepynt
Det snør, det snør!

På vei hjem igjen

Domkirken vår
Snart hjemme
Så nå gjenstår det bare for meg å forberede meg på at hverdagen nok en gang står for døren i morgen tidlig, og gjøre mitt beste for at dette siste halvåret på gullsmedskolen skal gå bra. Jeg har heldigvis ikke så mye imot å gå der da, så det hjelper litt på "tristheten" av at ferien nå er slutt... :)

2 kommentarer:

 1. Riktig godt nyttår Guro :-) Nå er det hverdag igjen men jeg skal ikke kaste ut jula riktig ennå.... må jo nyte så lenge som mulig! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Silja!

   Jeg kaster ikke heller ut jula riktig enda. For jeg som er så glad i julen som jeg jo er, så holder jeg på den så lenge jeg klarer (får lov, hihi...)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!