torsdag 19. juli 2012

Rekorden forlenges stadig!

Her kommer jeg med enda  et skryte-innlegg, om hvor meget stolt jeg er av meg selv! :) Jeg har nemlig nok en gang overgått (/løpt) mine egne grenser.
I går, løp jeg 14.34 km, som vil si 4 km lengre enn jeg noensinne i min løpehistorie, har lagt bak meg av kilometer! Du kan tro denne jenta(altså meg), var stolt da jeg ble plukket opp av min snille mann i går! :)

En stk fornøyd løper!

Jeg hadde allerede tenkt tanken på om jeg skulle prøve å løpe lenger enn 10 km i gårsdagens økt, muligens bare forlenge en av de rutene jeg allerede visste var på 10km. Men da mannen min ringte for å fortelle meg at han måtte jobbe litt lenger, så fant jeg ut at jeg kunne jo bare starte hjemmefra, og så kunne jeg "bare løpe", til jeg møtte ham på hjemveien! Han jobber en halvtimes kjøretur herfra, så vi bestemte oss for at han skulle kjøre fra jobb om en times tid, og så regnet jeg ut sånn ca hvor lenge det ville ta for meg å løpe, før jeg traff ham på veien. Så da ble det type "Løpe fra A til B" i dag :)

Bak disse sand-dynene gjemmer sjøen seg...
1time og 18min, 5 min lenger enn mine kalkulasjoner, så jeg endelig bilen, og da var det rett før jeg begynte å gråte av utmattelse (neida, ikke fullt så galt, men ikke langt unna! Ikke hadde jeg med vann heller, noe som kanskje var litt lite gjennomtenkt på en sånn varm dag som i går...).
Så da viste klokka mi at jeg hadde løpt 1t, 18min, og distanse tilbakelagt var 14.34km. Gj. farten var 5.27. Det sier jeg meg ganske fornøyd med! Og i dag er jeg (litt) sliten, men vel fungerende ;)
Jeg har nå løpt 2 ganger med de nye asics`ene mine, og jeg kan konkludere med at de var et veldig godt kjøp!

Her kan dere se mer detaljer fra turen; Treningsresultat 18.07.2012. Som kartet viser, så løp jeg hjemmefra (Nærbø), ut til Riksvei44, og så fortsatte jeg å løpe langs Nordsjøveien. En vei som følger sjøen helt til du kommer til Bore (jeg løp til Reve), og som er en kjempefin vei å løpe på! Anbefales ;)


3 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg bare tester kommentarene for min kjære kone :)

  SvarSlett
 2. Å du skal få lov til å skryte og skryte og skryte!!! ;-) Jeg har selv gått gradene fra å løpe 30min og maks 7-8km i MANGE år, for deretter å driste meg til å løpe 11-12km i 2009 (før Birkebeinerløpet). jeg har lenge ligget på ~13km i år før jeg snek meg opp til 15km en tur på 17km og nå har jeg altså også notert en treningsøkt på 20Km! Så det jeg prøver å si er: jeg tror jeg kjenner følelsen du har når du har "seiret" med +4km osv! Kjempebra!! Jeg synes alltid det er skummelt å løpe lenger enn det jeg er vant til men det er også en mental øvelse: tørre å legge på litt uten å freake helt ut liksom ;-)

  Moro å følge bloggen din!!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for den koselige, og positive, kommentaren! :)
   Og ja, jeg er enig i at det er ganske skummelt og skulle "løpe ut av" den vante komfortsonen du liksom har inni hodet. Men siden jeg har en plan om å løpe halvmaraton, så blir jeg jo nesten nødt til det etterhvert.
   Men du behøver kanskje ikke det, mtp. at du driver med både løping, svømming og sykling. For da må du liksom "porsjonere" ut distansen litt til alle tre øvelsene?

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!