fredag 27. juli 2012

Gårsdagens løpetur ble utført litt hurtigere enn de litt lengre turene jeg har hatt (føler jeg iallfall). Så jeg tror ikke jeg trenger bekymre meg for at jeg ikke skal klare å få opp farten noe, på de litt kortere øktene. Ellers så er det det at jeg bare løper noe raskere(...) de gangene jeg løper på grus, kontra asfalt. Jeg vet ikke..
Anyways, turen i går ble da altså løpt mesteparten på grus. De lange turene jeg har blir faktisk løpt mest på asfalt/vei, utenom de få gangene jeg beveger meg ut i grøfta der det er mulig.
Så da blir muligens fasiten; raskere løping på grus, og roligere løping på asfalt (?). Syns også å huske at noen andre også har ment det sånn, altså at det blir automatisk "lettere" å løpe på grus(?) Ikke vet jeg, jeg opplever det ihvertfall sånn :)

Jeg begynte turen på Bryne, i Sandtangen (et utrolig koselig turområdet!). Og når jeg bare fant ut av hvorfor gps`en bare viste utropstegn (!) på klokka, så bar det av sted til Orstad (Kverneland), for deretter å løpe mot Klepp. Jeg valgte denne løypa i dag, fordi jeg har løpt den en gang tidligere også, før jeg fikk gps i klokka mi, så jeg hadde ikke fått notert meg distansen enda. Så derfor ble det den ruta i går :)
Og hvis noen lurte på hva som var feilen med gps`en, så var det noe så enkelt som at jeg hadde glemt å skru den på. Gps`en altså (...). Føler kanskje jeg har feil farge på håret av og til! ;p

9.48km var lengden.
Jeg brukte 50 min, og 37sek, og gj.hastigheten lå på 5:21 min/km.
Pulsen lå på 164 i gjennomsnitt.
Altså litt høyere fart (0:10 ca..) og noe høyere puls, enn de langturene jeg har hatt. Og jeg følte meg mer sliten også på gårsdagens tur. Så alt i alt, vil jeg påstå at jeg hadde en "kvalitetes økt" i går. (Uten å mene for mye om slikt, da jeg ikke har såå god greie på dette her! ;) )

Treningsresultat 26.07.2012 ligger som vanlig vedlagt i innlegget. Og så har jeg fått tatt noen bilder med mobilen fra denne turen. Eller, dvs. da jeg var ferdig! ;)

Guro i rosa!

Snille støttespilleren min, som kjører og henter :)

Utsikt fra "Sandnes Bakeri", ved turens stopp-punkt

Bryne i bakgrunnen

Viktig å dokumentere at sola faktisk viste seg! :)

2 kommentarer:

 1. Synes du er sprek og flink til å variere løypene dine. Det blir fort den samme løypa ved jærmuseet på meg (ja bor på nærbø):). Men jeg har 3 barn så er ikke så lett å få til å variere...og så liker jeg grusstiene der. Gildt å følge med deg.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så gøy at du fant frem til min blogg, i ett hav av så mange andre! :)
  Og takk for komplimentene! Jeg syns det hjelper mye på motivasjonen, å finne litt nye steder å løpe på. Ellers er jeg litt redd jeg kan gå lei, og det vil vi jo ikke skal skje. Selv om jeg også til tider kan være nokså "ensidig" med diverse ting ;)
  Og så har jo ikke jeg barn enda, så det gjør det jo litt lettere med en gang. Når jeg bare har meg selv å tenke på ;p

  Men ja, det er et kjempefint turområde ved Jærmuseet! Så jeg syns du er flink, mtp. at du har 3 barn, og alt det fører med seg :) Og det viktigste er jo at du får kommet deg ut på tur, ikke sant? :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!