fredag 30. november 2012

Snø på Jæren!

Dere? I dag er det helt hvitt ute her på Jæren!! Hvitt, som i snøkrystaller som har kommet dalende ned fra himmelen, og lagt seg på bakken. Sånn "snø" vet dere, som de på østlandet får så mye av på vinterstid. Dét har vi óg fått nå :D Hysj, ikke si det til noen, men det har altså blitt liggende i heele dag...
Så du kan si jeg var temmelig i ekstase da jeg trakk fra gardinene i dag morges, og så at hele landskapet var dekket av hvit snø :D



Treningsoppdatering:

På onsdag fikk jeg faktisk mannen med på løpetur :D For første gang i historien løp vi sammen! Jeg har lenge hatt lyst til å løpe med ham, men han vil aldri fordi han er redd for at jeg skal synes han løper for sakte. Han har kanskje litt rett i dét. Men, siden jeg egentlig skulle ha "hviledag" den dagen, så passet det jo utmerket å ta en sakte løpetur med ham i stedet (for å gå). Jeg mener, gangfart vs. 8:06min/km, går jo nesten ut på det samme? Gj.puls på 120, og runden vi løp var 5,64km lang.
Så da løp vi på onsdag. Det var fint å kunne gjøre det sammen for én gangs skyld <3

I går løp jeg også en tur. En lang én. På 11,39km (!). Gj.farten var 5:27min/km (tror jeg har mistet noe av "toppformen" etter at jeg begynte å løpe mer inne). Gj.puls på 157. Løp på 1t, 2min. Kartet kan ses her. Jeg løp fra Bryne (Spar´en) til Foss Eikeland (Øksnevad).
Kort oppsummert; jeg var temmelig sliten da jeg kom frem. Men det var antagelig ikke annet å forvente, når jeg løper to dager på rad, i tillegg til at det var relativt sent i uken (til å ha et sånnet overskudd) for meg. Men, 11km er 11km ;D


I dag trente jeg litt forsiktig styrke. Viktig å ta det litt med ro etter to dager med løping. Det ble
-benpress & (sittende) skulderpress i "maskin"
-tåhev i benpress-apparatet
-omvendt pec (bakside skuldre) i stående posisjon & roing m/stang
-triceps pushdown & biceps curl
-pushups i slynge & planke i slynge

Det mest utfordrene i dag, var egentlig å kjøre til og fra trening. For de av oss (les: vi som bor på vestlandet) som ikke er så vant til å kjøre i snøvær, så går...det...litt...senere,...for...noen...får...panikk når de ser snø på veien.
Kanskje "noen" burde la være å kjøre på veiene hvis det er sånn at de ikke kan kjøre fortere enn sneglefart da.. Ja, jeg vet. Det er ikke akkurat alltid så ansvarlig å kjøre fort på glatta(okey da, eller aldri), men enkelte i trafikken er litt reddere enn andre når de sitter bak rattet. Og de syns jeg ærlig talt ikke burde sittet i dét setet i den bilen når det er snø ute ;)

torsdag 29. november 2012

På god vei med julebaksten

Det har sine fordeler å bare gå "halv stilling" på skolen. For da har man fri, når de andre har heldagsprøver i allmenne fag for eksempel. 
Dette må jo utnyttes nå i disse travle førjulstider, så da hadde jeg og mor en aldri så "liten" julebake-dag på mandag denne uken! 
Når en pepperkakerbaker, baker pepperkaker.....


Hele fem sorter fikk vi laget, dét kaller jeg effektiv julebakst!



tirsdag 27. november 2012

Løpedate i intervall-form

I går dere, i går! Hadde jeg nok en fantastisk intervall-økt4x4intervall. Fikk melding av en treningsskompis som jeg treffer sånn "tilfeldigvis" (opptil flere ganger i uken) på treninga, om jeg skulle trene intervaller i går. Eh, mulig det er fordi jeg er så vanedyr av meg, at han "bare visste det", men iallfall så skulle jeg jo det da. Så da ble det en aldri så liten løpedate på oss to i går, med mor på slep etter oss! :)
Vi løp 4x4intervall (jeg løp 10min rolig jogg i etterkant også), og bare det at han var der, ga meg så utrolig mye mer energi, til å gi alt disse 4 omgangene!
Hver "4minutters-topp"endte på 12km/t, 13km/t, 14km/t, 15km/t, med pulstopper på 164-175-183-190.
Tror aldri jeg har komt så godt ut av det før, så tusen takk for dét, Pål! :)

I dag var det styrketrening i "hele ensomheten". Kun meg, ingen andre som ville være med meg... Nei da, det gikk helt fint dét. Av og til er det bare fint å være alene på treningen også, så kan jeg ta det i mitt tempo liksom..

-Markløft i supersett med skulderpress (m/hantler)
-Nedtrekk i supersett med triceps pushdown
-Strake markløft i supersett med (lette) sidehev
-Legghev(?) i supersett med pushups på kettlebells
-Planke i slynge og "gynge" frem og tilbake (vet ikke hva det heter..)

Av og til, hvis jeg føler at jeg er så fort ferdig med styrketreningen, så må jeg liksom tenke gjennom alle øvelsene som er utført, og "sondere terrenget" litt. For å finne ut om jeg virkelig har trent godt nok eller ikke, bare fordi jeg syns det gikk så raskt å bli ferdig! Flere som har det sånn, eller er det bare meg som er så opphengt i at jeg alltid må gjøre alt så bra hele tiden? Mest sannsynlig så er det bare meg...

Ja, én ting til, litt sånn off topic fra treningen. På søndag var jeg igjen i litt dårlig form (trist og lei), og hva tror dere Guro`er gjør når de ikke er så glade? Jo, de reiser til Oltedal og kjøper seg litt nytt garn! :D Fra Viking Garn denne gang, men ikke si noe til de på Gjestal!....

Sjekk da, rååsa!! :D
Har ikke peiling på hva jeg skal strikke av det enda, tenkte kanskje en knall rosa lue eller´no :D

Peppercake-house

På lørdag startet årets "jul´ing" (velger jeg å kalle det). Jul´ing, hehe...
Anyway, vi skulle jo til svigermor og pynte pepperkakehus på lørdag da. En tradisjon vi har hatt noen år, som også har utviklet seg til en bitteliten konkurranse mellom oss større "børnene". Så da måtte jeg jo såklart forberede meg litt, ved å se på hvordan andre lager disse kunstverkene. 

Jeg fant utroolig mange fine hus, som jeg tenkte jeg kunne vise som en slags inspirasjon til dere, hvis dere også skulle finne på å lage dere et på egenhånd. De fleste av disse er jo konstruert fra bunnen av, og ikke med slike ferdiglagede vegger som vi hadde da..

Enjoy!
Laftehus?



Her snakker vi mer "herskapshus"...

Kunne godt ha bodd i et av disse selv

Detaljer er kanskje best å lage før monteringen?

Mange fine, ikke sant?

Vel vel, nå er dere kanskje spente på vårt resultat? Hehe, det ble ikke såå fint det da. Men, det viktigste er jo at vi har det koselig mens vi holder på, ikke sant? :)





FOR et mesterverk! Hehe...
Så nå gjenstår det bare for dere å gå igang med pepperkake-baksten, og så håper jeg dere deler med meg hvis dere lager. For jeg vil veldig gjerne se det dere lager! :)

mandag 26. november 2012

Trening uke 47

Så ble det endelig en løpetur ute igjen, på lørdag. Det er så mye bedre for hodet å løpe de "lange" turene utendørs, i stedet for på mølle. Og så i måneskinn denne gangen. Jeg våget meg å løpe der det ikke var gatelys, for månen skinte så mye opp veien jeg løp på, at det gikk helt fint. Faktisk så laget den skygger da jeg hadde den bak meg. Magisk!
Bildebevis!
7.91km- 45min- 5:46min/km- 150 i puls gj.snitt. Turen kan sees i kart her:Treningsrunden på lørdag.

I går ble det en bokstaveligtalt ensom økt på treningssenteret. Hadde fått laget et "opplegg" av G, så da var det bare å følge den slavisk. Hehe...
Det ble da utført (i supersett): chins og dips, bulgarsk utfall og skulderpress med manualer, roing med stang (ikke i supersett), "holde strak arm med en lett vekt for å stabilisere mage og rygg", push-ups i slynge, og div. planke, sideplanke/sideplankehev.
En ensom, men veldig grei økt.

Så da kan jeg oppsummere forrige ukes treninger slik:

  • Mandag: Pyramide-intervaller- 9,25km
  • Tirsdag: Styrke 
  • Onsdag: Fri (gå tur)
  • Torsdag: Rolig løping i 40min (fokus på lav puls)- 7,28km
  • Fredag: Styrke med min sterke mor
  • Lørdag: Måneskinnsløping- 7,91km
  • Søndag: Ensom styrkeøkt (med påfølgende gangsperr dagen-derpå!)

lørdag 24. november 2012

Min mor er en sterk dame

Hei, og riktig god morgen! Har dere det bra? Det har jeg!
Det er lørdag og to hele dager med fri. Jeg har gått tur, og spist en god frokost. Jeg har laget sjokolade til i kveld som jeg skal kose meg med, og jeg skal ikke ut på byen denne helgen. Med andre ord, så blir nok dette en kjempefin helg for min del. Håper deres helge-utsikter ser like bra ut som mine :)

På torsdag gikk jeg igang med treningen (løping) med verst tenkelige utgangspunkt; jeg hadde ingen ting planlagt. Dét er ikke særlig smart, hvis du bare trener på måfå, som jeg kom til å gjøre.
Jeg hadde kun én ting planlagt, og det var at jeg ikke skulle løpe intervall, kun litt sånn "rolig trening". Så da jeg startet tredemøllen bestemte jeg meg for at denne økten skulle jeg bare trene i et rolig tempo, i en fart som var behagelig å løpe i. Det ble for det meste en fart på rundt 10,6km/t, ikke så veldig fort altså. Og så hadde jeg tenkt og ikke la pulsen overstige 160, dét klarte jeg så godt som...
Hvis dere ser på Treningsresultat, så ser dere en fin, "lav" og jevn pulsstigning. Viktig å variere intensiteten på øktene har jeg hørt :)

Nå vil jeg dedikere en liten hyllest til mor, siden jeg synes hun er så flink og fortjener derfor litt skryt av meg. Jeg vet hun leser bloggen min, og jeg har allerede sagt det til henne personlig. Men hun fortjener litt "offentlig skryt" også :)

I går trente jeg styrke med min mor. Hun er jammen en sterk dame den moren min!
Vi startet med benpress, og hun imponerte med å presse opp 100kg, hele 8 ganger(reps)! Er ikke dét bra til å være "en mor" eller? De kan hvis de bare vil, disse "svake kvinnemenneskene" som tror at de ikke har noen som helst form for styrke. Og så var det push-ups da, som så mange damer "bare klarer å ta på kne". Der er hun også blitt mye sterkere, så nå tar hun dem på tå, med hendene plassert litt høyere enn på gulvet (på en stepkasse).
Det er et lite tips til de av dere (damer) som mener dere ikke får til push-ups på tær; bygg litt opp i høyden så blir det enklere for dere. Så kan dere sakte men sikkert gå over til å ta dem på gulvet.

Nei, nå må jeg ut og starte på juleforberedelsene. For dere er vel klar over at det er kun én måned igjen til jul i dag?? 24.november sier datoen, og vi har knapt med tid igjen til alt skal være ferdig!
Jeg for min del, eller vi blir mer riktig å si, skal starte julekosen med en aldri så liten "pepperkakehusbyggingkonkurranse" hos svigers. Da samles alle vi barna, og så bygger vi hvert vårt pepperkake-hus. Det er nærmest blitt en tradisjon i familien det nå.

Jeg viser dere mitt "mesterverk" senere :)
Ha en fortsatt finfin helge, og husk på å nyte førjulstiden! Vi får den tross alt bare én gang om året...

fredag 23. november 2012

Gjestal Garngrossist

Tidligere har jeg nevnt for dere at jeg har vurdert å ta utdannelse/svennebrev som strikker (ja, det finnes faktisk!), og at jeg derfor skal være utplassert hos Gjestal en gang i uken hele skoleåret, for å undersøke dette feltet litt mer.
Gjestal er en garngrossist som selger alt fra garn, oppskriftshefter og alt annet som er strikkerelatert. De har to utsalgssteder her i Rogaland, en ny butikk i Sandnes (nettopp er åpnet), og så har de et "hoved-utsalg" oppe i Oltedal. Der er jeg hver onsdag.

Mesteparten av tiden skal jeg nok være sammen med designerene som jobber der, for å lære hvordan de jobber. Forrige onsdag var jeg også med i butikken der oppe og jobbet pga. at vi hadde OD-dag på skolen, så egentlig så teller kanskje ikke det da. Men gøy var det allikevel! Da "fikk jeg lov til" å flytte på og re-organisere nøster, kjempekjekt!

Faktisk så stortrives jeg veldig der oppe, enten det er jobbing med designere eller butikkpersonale. Ja, jeg hadde sikkert vært i godt humør om jeg så måtte stå og sortere søppel!

Jeg kunne jo ha fortalt om alt det gøye jeg har lært, men jeg er ganske sikker på at dere ikke har samme interessen som meg når det gjelder dette fagfeltet, så jeg skal spare dere for detaljene :)
Men, jeg har veldig lyst til å fortelle dere én ting nå, og det er at jeg har lært meg å hekle!! Så gøy! Det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge, men aldri funnet noen (eller trodd at det var mulig) som kunne lære meg det. Så da spurte jeg om ikke hun ene der oppe ville lære meg det.

Prøvelapp
Da satt jeg altså hele onsdagen (nesten) og bare heklet! (Vi har alle hver vår spesielle interesse, eller hva?) Og så har jeg fått "i lekse" å hekle ferdig én gryteklut (2 lapper) til neste gang, og så skal jeg lære da hvordan man fester de sammen. Gøy, gøy! :)


Advents-farger :)




tirsdag 20. november 2012

Pyramide-intervaller

Åh, dere! Jeg er altså bare såå fornøyd med gårsdagens intervall-økt! Sjekk treningsresultatet her! Følte virkelig jeg gjorde en skikkelig innsats i går på treningen. Pyramide-intervaller var det som stod på planen. Og det var det som ble utført også.

Det ble løpt slik: 1-2-3-4-5-4-3-2-1minutters drag, med påfølgende pauser som var halve delen av hva løpseriene(?) var. Kanskje det var psyken min som spilte helt på lag denne gangen, som trodde at det ville være enklere å løpe denne typen intervall fordi det "tross alt var kortere serier enn ved 4x4 intervaller" (eh?).
Uansett så gikk det ihvertfall veldig fint, og jeg er for en gangs skyld meget fornøyd med en bra løpt treningstime. Dette trengte jeg virkelig!

Puls-stoppene på hvert drag:

  • 152
  • 162
  • 166
  • 170
  • 177
  • 183
  • 186
  • 190
  • 192
Sjekk da; over 180 i puls hele fire ganger! Hvis ikke dét er bra, så vet ikke jeg ;)
Husker ikke nøyaktig hvor langt jeg løp, men synes å huske det var over 9km ihvertfall (ja, jeg har skrevet det opp et sted...). 
Og maks farten kom faktisk opp i 15,5km/t. Det er ny rekord, dét!

Tror muligens det gikk så bra fordi det var en treningskompis som stod i "bakgrunnen" (og trente styrke), så da visste jeg liksom at han "var der". For mitt vedkommende så kan dét ha alt å si, å vite at noen er der bare. Det hjelper meg på en måte :)

Det verste av alt oppi dette (ja, er en født pessimist, så er en født pessimist) det er jo faktisk at jeg overlevde denne økten! Eller, nå kan en jo velge hvordan en vil se på det da, det er kanskje ikke "det verste" å ha klart å gjennomføre dette da... ;)

mandag 19. november 2012

Siste time på egenhånd

Da var det på tide med en ukesoppdatering fra forrige uke

  • Mandag: 11km - Kilometer-intervall x11
  • Tirsdag: Styrke
  • Onsdag: Spinning - 50min
  • Torsdag: Fri 
  • Fredag: Styrke
  • Lørdag: 7km - 4x4intervall + 10min løping
  • Søndag: Styrke
Jeg skriver bare "styrketrening", men hvis det er noen som skulle ønske det, så kan jeg godt spesifisere det litt mer?

Da var vi i gang med en ny uke, og jeg har tenkt å starte den med en aldri så liten (eller stor?) pyramide-intervalløkt på Sport4You.
"Sessongens siste økt". Eller som vi også kan velge å kalle det; siste egentrenings-økten, før det er tilbake til gymsalen igjen for å ha "tikken"..

søndag 18. november 2012

Fru Eriksen gjør ting hun ikke kan...

På torsdagen var jeg som nevnt tidligere på G-Sporten her på Nærbø, og hørte på Trude fortelle om "løpelivet" hennes. Utrolig gøy å høre henne snakke om hvordan hun tenker og utfører trening og konkurranse-forberedelser. Hun snakket også litt om hvordan en kunne kle seg nå på vinterstid og det ofte er rufsete vær ute. Da er det nemlig ikke alltid like gøy å gå ut for å løpe.
Jeg har jo kjøpt meg en Gore-jakke til regndager (som jeg forøvrig akter å ta i bruk altså), men hun ga et lurt tips som jeg ikke var klar over; da hun løp i 6timer sist søndag, i regnbyger som gjorde henne gjennomvåt på 10minutter, så hadde hun løpt med Swix-genser (ski-undertøy?). Og dette hadde da ført til at hun på omtrent no time var helt tørr igjen i klærne. Så det vil altså si, jeg må ut og kjøpe meg en Swix-genser! Og sånne kompresjons-sokker. Det skal visst også være ypperlig å løpe i når det regner, for de holder deg visst "tørr" på beina.

På fredag skulle jeg trene styrke. Hehe... Jeg kan ihvertfall si én ting om fredagen, og det er at før jeg kom meg ut i bilen så gikk alt veeldig S.E.I.N.T.... Sikkert bare fordi det var fredag, og på fredager er jeg som regel litt sliten etter uken som er gått. Men iallfall, før jeg kom meg ut så var det plutselig så veldig mye som jeg følte jeg måtte gjøre(...). Som å vaske opp, sette på en vaskemaskin med klær, strikke et par omganger på sokkene. Viktig? eh, ja. I dag var det visst det... Hehe, alt for å dra ut tiden liksom :)
Trente nesten bare "alternative" øvelser denne gangen; bulgarsk utfall, skulderpress m/stang, chins, dips, roing i stativ, sidehev(skuldre), og... push-ups i slynge (tungt!).

I går, lørdag, løp jeg 4x4intervaller, med påfølgende 10minutters jevn løping:Treningsresultat 17.11.2012. Denne gangen var Geir med, og det hjelper alltid litt ekstra på motivasjonen :)
Trente på formiddagen i går, for vi skulle ut på "festligheter" på kvelden. Så da måtte vi få unnagjort treningen litt tidlig.

Jepp, that´s right, Guro skulle ut på byen med finkjole og høye hæler (og ja, det gikk helt fint. Jeg har fortsatt begge føttene i god behold, så de er klare for mer løping igjen i morra!).

Der kommer også overskriften fra, for de som ikke skjønte dét. Guro tripper rundt på byen i høye hæler. Hehe... Jeg sa det til Geir i går, at det er flaks at løpesessongen er over nå. I tilfelle jeg skulle falle og brekke beina i løpet av kvelden! Men det gikk altså bra. Vi kom oss hjem i dag (bodde på hotell i natt), og jeg er i overraskende fin form.

lørdag 17. november 2012

"Fru Eriksen" fortsetter som normalt

Heihei!

Dette blir ikke noe ordentlig blogge-innlegg, måtte bare innom en bitteliten tur for å si at jeg har altså mer på hjertet. Så dere blir ikke kvitt meg enda! :)
Jeg har bare ikke tid til å sette meg ned for å skrive noe særlig i dag, for det er så mye som skal skje i dag. Så måtte bare ta en kjapp tur innom dere her, for å si at jeg fortsetter med bloggingen. Bare ikke akkurat i dag :)

Fortsatt god helg til de av dere som har tid!

torsdag 15. november 2012

Tenkeboksen...

Så ble det nok en hjemmesnekra spinningtime, i går. To pulskurver på 18 og 22min hver, samt oppvarming og pause innimellom. Makspulsen kom ikke lenger opp enn såvidt 174 i slutten, meen man kan jo ikke alltid komme over 180? Så jeg sier meg fornøyd, jeg.

Jeg tror at jeg har begynt å like syklingen litt nå (innendørs vel og merke). Kanskje det er fordi jeg står i faresonen for å nærme meg "smellen", og at det da bare føles helt greit å droppe noen løpetimer til fordel for andre typer kondisjonstrening. Eller så synes jeg kanskje bare at det er helt greit fordi jeg simpelten nyter å kunne trene alternativt (aka. "offseason"?).
Ikke vet jeg. En ting er ihvertfall sikkert, og det er det at foten min har godt av så lite løping (på mølle) som mulig. Jeg vil jo helst unngå å få noen kroniske skader i ankelen, særlig i såå ung alder liksom... Så da ble det altså sykling i går. På totalt 50min.

Jeg kjenner jeg har begynt å krype inni tenke/gruble boksen disse siste ukene, om mitt ståsted til all løpingen. Har jeg begynt å bli lei? Er det bare fordi det er vinter og mølla tar all gnisten fra meg? Blir det bedre med varmere temperatur og vår i luften? Er alt jeg behøver bare noen mennesker å løpe sammen med? Er det egentlig vits i å blogge, er det i det hele tatt interessant å lese hva jeg tyter om i øst og vest? Hvis jeg slutter å blogge, vil jeg da synes det er "vits" i å fortsette med løpingen når jeg ikke lenger har noen å fortelle det til, og skryte til? Løper jeg fordi jeg føler jeg må ha noe å blogge om? Løper jeg egentlig nå for tiden, eller er det mer sånn som "løping"?

Jeg føler jeg er litt sånn... tom for tiden.. Og dét igjen har faktisk fått meg til å gjøre drastiske ting! Som f.eks. at jeg har slettet hele to av de bloggene jeg nå har fulgt hver eneste dag i flere år (Kristine Weber og Fotballfrue). Jaja, jeg vet. Det er sikkert ikke så mange av dere løpere som vet hvem de er (?), men jeg føler det sier litt om hvordan jeg har det for tiden. Eller tenker. Eller, kanskje mer ikke tenker. Jeg føler uansett ikke at det er noe vits i å lese de bloggene lenger. De "gir meg" ikke noe mer liksom, annet enn reklamering for ting og det samme gamle oppskriftene...

Jeg kjenner det skal bli godt å høre på Trude i kveld. Hun skal holde et foredrag(?) på "den lokale G-Sport`en" i kveld, som skal handle om løping og hvor hun henter tid og inspirasjon fra. Med andre ord, dette kom på helt passelig tidspunkt for min del! Håper hun kan gi meg gnisten tilbake :)

tirsdag 13. november 2012

Batikk-trykk

I går løp trente jeg 1000-meters intervall-trening. Som også ble denne ukens gymtime.
Denne gangen (…) kom jeg borti STOPP-knappen før hoveddelen, heldigvis.

Jeg løp da med gradvis stigning (farten) på de 4 første kilometerne, hadde 1km hvor jeg bare løp på 10-10,5km/t, og så løp jeg de neste (resterende) 4km med gradvis stigning. Til sammen, med oppvarming og nedjogg, ble det da 11km (ish). Litt uvisst grunnet EN. DUM. STOPP.KNAPP...
I følge pulskurven min har jeg hatt jevn pulsstigning på hver intervall-runde, så jeg sier meg meget fornøyd med nok en intervall-treningstime! Her kan dere se pulsstigningen.

Slik som dette gikk vi altså kledd på skolen i dag


Nå tenker du kanskje; heh, skulle tro hun gikk i barnehagen? Veel, det er jo forsåvidt riktig at vi går i andre klasse (på vgs riktignok). Men neida, det er rett og slett fordi vi nå har gått igang med stoff-trykk på skolen. Med trykking av diverse trykk (dah...) på stoff, som da innebærer ulike typer maling og slikt. Med andre ord "fare for å bli tilgriset" på klærne...
Derfor den geniale løsningen med å ikle oss søppelposer aka. billig løsning for plastikk-forkle!

Først sånn...

Og så sånn...
Kult?
For de som ikke vet hva slags "type" trykk dette er, så er det altså det som kalles Batikk.

mandag 12. november 2012

Ultraløp på Undheim

I går var det Ultraløp på Undheim, bare 5minutters kjøretur hjemmefra, og jeg visste at bl.a. Trude skulle løpe, så da måtte jeg jo selvfølgelig opp dit en tur for å overvære de som løp! 
Her er noen bilder jeg tok da det var bare 10 minutter igjen, av seks timers løping! Jeg vet ikke helt hvem alle er, men det var uansett imponerende å se på alle de som deltok.


En som var litt kald på slutten?




Jarle Risa som slo norgesrekorden

Her er Trude på vei inn


Klar for siste runde















søndag 11. november 2012

Harry Potter kostyme - for SF Kino

Nå har jeg endelig fått levert skoleprosjektet vi har holdt på med siden ca. høstferien(!) Så forhåpentligvis kan jeg få gjort litt mer av alt det andre jeg har så lyst til å gjøre fremover. Som å glede seg til jul! Har dere foressten lagt merke til at det nå kommer snøfnugg dalende her på siden, eller?



Så ble det løping på torsdagen. 4x4 intervall + 10min avsluttende jogg på 11km/t. På slutten av siste intervall kom jeg (faktiskt) helt opp på 15km/t (!!!). Så det sier vel noe om at jeg virkelig "hadde dagen" den dagen :)
Jeg legger ikke ut noe link til den økten, for det er ikke så mye interessant å lese om. Jeg løp til sammen 40min, og pulstoppene utartet seg slik: 156-161-166-174 hvert 4.minutt.
Og vet dere hva som skjedde igjen??... Jo da, jeg kom atter en gang borti STOPP-knappen på mølla. Når jeg hadde tre minutter igjen av hele økten. Blæh!.... Så jeg kan dessverre ikke si noe om distansen.
Hadde jeg hatt et balltre der og da, så skulle jeg jammen meg ha slått i stykker det derre dumme apparatet. Neida Joda, litt så...

Fredag: styrketrening med mor. Kjenner det er bra for begge parter at hun har blitt så flink å være med meg når jeg trener. Så får hun dra-hjelp til å komt seg på trening, og så får jeg selskap og mer motivasjon selv til å trene. Vinn-vinn! :)

I går lørdag, var jeg rett og slett ikke så veldig lysten på å skulle løpe, så jeg sa til mannen min at jeg kanskje bare skulle sykle. Det forstod han som i "å sykle ute", og foreslo at han kunne være med. Eh, jeg mente egentlig innendørs da, men okey!
Så da ble det en "rolig" utendørs-syklings-økt på begge to sent en lørdagskveld. I regnklær og (dårlig) lys på sykkelen: Treningsresultatet.

I dag søndag, har jeg vært på Bryne og trent styrke. Mest "nye" øvelser i dag, siden jeg er nokså lei alle de jeg vanligvis pleier å kjøre. Tror jeg må ha et mål eller flere (mål), om å innføre en del nye øvelser på styrkedagene mine, nå i vinter. Så jeg unngår å bli helt lei alt som heter trening :)

Så da kan ukens treninger oppsummeres slik:

  • Mandag: 8,45km (i mørket, med lykt!)
  • Tirsdag: Styrketrening (med mor)
  • Onsdag: Fri (gå tur)
  • Torsdag: Løping - Intervaller 4x4 + 10min
  • Fredag: Styrketrening (med mor)
  • Lørdag: (Ute)Sykling 19,6km (med Geir)
  • Søndag: Styrketrening (+ en gåtur?)